Pölyt veks

Pölyt veks

Hei vaan, näemme jälleen neljän kuukauden kuluttua (kädenheilautus). En ole kuollut, eikä mitään pahaa ole tapahtunut. Elämä tuli niin sanotusti tielle. On ollut jos jonkinmoista projektia (töissä ja vapaa-ajalla) ja ollaan ihmetelty elämää yksin, yhdessä ja ryhmissä.


”Äiti, mikä toi on?”

Eli siis mitä häh?

Olin tässä taannoin työpaikan järjestämällä ajankäytön valmennuksella. Menin sinne sillä asenteella, että tosi hyvä käydä, mutta kylhä mää jo oon täs ihan hyvä. Mutta koin valaistuksen. Tajusin, että etenkin vapaa-ajalla se ei oo vielä läheskään niin! Tähän asiaan liittyen sain jo kauan aika sitten ihanana ylläripyllärinä yhdeltä huomaavaiselta ihmiseltä Maaretta Tukiaisen Hyvän mielen vuosi -kirjan. Koska itselleen ylimääräinen. Miettikää! #äimänkäkenä

Kirjan avulla olen jo nyt kokenut ”Niin joo totta, en ookaan tälleen tätäkään aatellut” -valaistumisia ja sillä tiellä ollaan tämä vuosi loppuun asti. Auttaa ihan hirveästi hahmottamaan sitä, mikä on oikeasti oleellista nyt – ja mikä ehkä myöhemmin. Ja kaikille ”no tää on tällasta huuhaa-hippeilyä” -skeptikoille sanoisin, että kokeilepa eka itte ja jos et tykkää, niin ei tarvikaan! Eti #seomajuttu.

Yksi suurimmista AHAA-elämyksistä on ollut tajuta se, että haalin helposti kaikka itseäni kiinnostavia haasteita ja proggiksia ja lopulta huomaan, että hups, se 24 tuntia päivässä ei iha riitäkään. Tasapaino, varo, sinne suunnataan.

Eli pelkkää mietiskelyä kolmasosa vuotta?

No ei ny senttäs. Yllä olevat valaistumiset on ollu vaan osa tätä arkea. Sen lisäksi ollaan vietetty synttäreitä ja valmistujaisia, käyty treffeillä, maalailtu, piirrelty, laulettu, soitettu, höpötetty, naurettu, karjuttu ku tiikerit, pulikoitu, patikoitu, halailtu, pussailtu, vietetty paperihäitä, muovailuvahailtu, syöty hyvää ruokaa, hörpitty raikkaita drinkkejä, käyty tivolissa, ei oo jätetty kavereita, mökkeilty ja monia monia muita juttuja. Ja lässynlässynlää.

”Aika rientää kuin siivillä” tai ”aika lentää”, mutta niihä se tekee. Pirulainen. Ripustin sen viereen osan paperihääkimpusta.

Onko sulla jotain tapoja hahmottaa omia kiinnostuksen kohteita (enkä siis puhu ihmisistä) ja priorisoida niitä? Miten sä aikataulutat arkea? Rupesko vaan ärsyttämään? Kerro mulle!

Jaa halutettasi

4 thoughts on “Pölyt veks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.